Adatvédelmi nyilatkozat

(Az oldal fejlesztés alatt áll, a felmerülő hiányosságokért elnézését és türelmét kérjük)

Adatvédelmi alapelvek

Azzal, hogy Ön belép a iparnegyed.hu regisztrált felhasználóknak szánt, jelszóval védett vagy nem regisztrált felhasználóknak szánt, szabadon elérhető oldalaira, aloldalaira vagy feliratkozik a hírlevélre elfogadja az alábbi feltételeket: A iparnegyed.hu webhelyen lévő vagy a hírlevélben szétküldött tartalom a “X-X-X” Kft. szellemi tulajdona. A “X-X-X” Kft. előzetes írásos engedélye nélkül tilos bármilyen a fenti webhelyről származó bármilyen média (kép, szöveg, hang, videó, stb.) vagy a hírlevél szolgáltatásban szétküldött tartalom részének vagy egészének újraközlése, átszerkesztése, értékesítése vagy bármilyen egyéb módon történő feldolgozása. A webhely tartalma saját felhasználás céljából menthető, kinyomtatható, de adatbázisban nem tárolható és sem ingyen sem térítésért más személynek át nem adható. A webhelyen található videók még saját felhasználás, újranézés, tárolás céljára sem tölthetők le. Kifejezetten tilos a videók letöltése és más videó-, adatmegosztó oldalakon (pl. YouTube, Videa, stb…) történő újraközlése. Tilos a webhely teljes vagy rész tartalmának tükrözése, más webhely oldalára vagy tartalmi területére történő belinkelése. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A “X-X-X” Kft. követelheti az okozott kár megtérítését. A webhelyen megjelenő híreket, információkat, értesüléseket átvenni csak úgy lehet, ha az átvevő:

  • az eredeti információtartalmat nem módosítja, rövidítéssel átírással nem változtat lényegesen az információtartalmon,
  • minden egyes információ átvétel esetén az legalább információtartalom olvashatóságának megfelelő módon közli a forrás helyét, azaz a iparnegyed.hu webhelyet.

Szerzői jogok figyelembevétele

Oldalaink információtartalmát – a szerzői jogokat tekintve – körültekintően állítottuk össze, azonban ha az oldalon megjelenő tartalom az Ön, vagy az Ön által képviselt média szerzői jogait bármilyen módon sérti, kérjük jelezze felénk. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb orvosolhassuk az esetleges problémákat: “X-X-X” Kft.